Eurooppalaista puistopäivää vietetään ma 24.5. – osallistu Etätyötä luonnossa -tempaukseen!

Eurooppalaista puistopäivää vietetään toukokuun 24. päivä. Tämän kunniaksi Lounais-Suomen Leader-ryhmät kannustavat kaikkia etätöihin luonnonhelmaan!

Lounais-Suomen Leader-ryhmät järjestävät yhteistyökumppaneidensa kanssa korona-aikana ajankohtaisen ”Etätyötä luonnossa” -tapahtuman 24.5 klo 11-13. Eri puolilla Lounais-Suomea kokoonnutaan luonnon helmassa koronarajoitusten puitteissa. Kyseessä on seitsemän suomalaisen ja kahden ruotsalaisen Leader-ryhmän yhteisen Outdoor Leader -verkoston tempaus. Leader-ryhmät ottavat etäyhteyden toisiin ryhmiin ja luontokohteisiin klo 11–13, jolloin kerrotaan kuulumisia ja vaihdetaan ideoita luonto- ja retkikohteiden kehittämisestä.

Leader Ravakan alueella kokoonnutaan Rauman Nasulammen nuotiopaikalle (polku lähtee Metsätähdentien P-paikalta). Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Rauman kaupungin ja Rauman Ladun kanssa. Kaikki ovat tervetulleita tekemään etätöitä Nasulammelle ja välittämään terveisiä suomalaisille ja ruotsalaisille kehittäjille. Osallistu rentoon etätyötapahtumaan luonnon helmassa ja tule keskustelemaan luontoreiteistä ja Leader-toiminnan mahdollisuuksista näiden kehittämiseksi. Reitti on esteetön, joten etätyötapahtumaan pääsee myös pyörätuolilla ja lastenrattailla. Rauman kaupunki tarjoaa polttopuut, suosittelemme ottamaan omat makkarat ja muut eväät mukaan.

Puistopäivään ja Etätyötä luonnossa -tempaukseen osallistuminen ei vaadi saapumista Nasulammelle. Ravakassa kannustammekin alueen paikallisia toimijoita järjestämään omia etätyö- ja yhdessäolotilaisuuksiaan, jonne voi kutsua ulkopuolisiakin. Paikoiksi voi valita laavuja, tulipaikkoja ja maisemakohteita. Ajankohta voi olla milloin vain maanantaina 24.5., mutta halutessaan kaikki ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan etäyhteyksin (kännykkä, läppäri) Leader-ryhmien kokoukseen klo 11–13 ja tuomaan tervehdyksen itselle tärkeästä luontokohteesta. Lähetämme Teams-linkin niille, jotka ovat ilmoittaneet osanotostaan perjantaihin 21.5. mennessä Jouko Parviaiselle.

Eurooppalainen puistopäivä on hyvä syy lähteä lähiluontoon työskentelemään pariksi tunniksi myös ihan itsekseen!

Lisätietoa Eurooppalaisesta puistopäivästä: https://www.europarc.org/nature/european-day-of-parks/

Lisätietoja etätyötempauksesta:

Leader Ravakka
Jouko Parviainen
jouko.parviainen(@)varsinhyva.fi
044 7291 302

Rauman kaupunki
Kimmo Kouru
kimmo.kouru(@)rauma.fi
040 1809785

Rauman Latu
Terhi Lindfors
terhi.74(@g)mail.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin