Infotilaisuus Tilpehööri-teemahankkeesta 28.10.

Leader Ravakalla on parhaillaan käynnissä yhdistyksille tarkoitettu Tilpehööri-teemahankehaku, jonka kautta voidaan rahoittaa tavanomaisia Leader-hankkeita pienempiä investointitarpeita. Tilpehööri-haussa yhdistykset voivat hakea tukea esimerkiksi koneiden, laitteiden, välineiden ja kaluston hankintaan tai rakentamisen, korjaamisen tai kunnostamisen kustannuksiin. Teemahankkeissa hakuaika on rajattu. Tilpehöörin hakuaika päättyy 9.11.2020.

Ravakka järjestää teemahankkeesta infotilaisuuden 28.10. klo 17.30-18.30 Teamsin välityksellä. Aluksi esittelemme teemahankkeen mahdollisuuksia ja kerromme hakemisesta. Lopuksi keskustellaan. Lähetämme linkin ja ohjeet liittymiseen ilmoittautuneille. Ilmoittaudu siis sähköpostiin toimisto(at)ravakka.fi.

Tilaisuus on avoin kaikille. Tule rohkeasti mukaan kuulemaan ja kysymään lisää teemahankkeesta!

Katso myös Facebook-tapahtuma infotilaisuudesta.

Tilpehööri-teemahanke pähkinänkuoressa

  • Hakijan on oltava yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys.
  • Alahankkeen kokonaiskustannukset voivat olla 750-10 000€.
  • Rahoituksen tukiprosentti on 50. Omarahoitusosuudesta talkootyöllä voidaan korvata enintään 75 %.
  • Alahankkeiden toteutusaika on 1.1.-30.9.2021. Huomaathan, että alahankkeita ei saa aloittaa ennen kuin Ravakka on ilmoittanut alahankkeiden valinnasta.
  • Tuki maksetaan jälkikäteen, kuten tavanomaisissakin Leader-hankkeissa. Maksuhakemukset voi jättää joko 30.4. tai 31.10.2021 mennessä.

Tilpehööri on Ravakan kuudes teemahankehaku vuoden 2015 jälkeen. Yhteensä viidessä aikaisemmassa teemahankkeessa on rahoitettu noin 40 yhdistysten pientä investointia ja kehittämistoimea. Viime vuosina yhdistysten alahankkeissa on kunnostettu rantalentopallokenttä, rakennettu veneenlaskupaikka, parannettu kokoontumistilojen energiatehokkuutta, korjattu kylätalon portaat, maisemoitu, uusittu rantasaunan keittiö, hankittu juhlatilalle kalusteita, tehty juoksuportaat, lisätty remontin avulla yhteisen oleskelutilan kokoa kylätalolla, hankittu huusseja ja kompostoivia kuivakäymälöitä, kunnostettu pururataa ja parannettu yhteisten tilojen äänentoistoa.

Mainos Tilpehööri-teemahankkeesta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin