Rakennuksen uusi elämä -webinaari rakennusten uusikäytöstä 24.3.

Leader Varsin Hyvä järjestää yhteistyössä Leader Ravakan ja Varsinais-Suomen Kylien kanssa web-seminaarin kiinteistöjen uusiokäytöstä. Webinaarissa esitellään uusia käyttömahdollisuuksia, esimerkkejä ja korjausvinkkejä tilojen käyttöasteen nostamiseksi. Tilaisuus on suunnattu kaikille kiinnostuneille, erityisesti yhdistyksille ja kunnille, joilla on uutta toimintaa kaipaavia tiloja.

Puheenvuoron saavat asiantuntijat ja maaseudun kehittäjät, jotka käsittelevät aihetta niin toiminnallisuuden kuin säilyttävän korjaamisenkin näkökulmasta.

Tilaisuuden avaa kyläasiamies Tauno Linkoranta Varsinais-Suomen kylät ja kyvykkäät kylät- hankkeesta. EkoTeko-hankkeen taustaa avaa Leader Varsin Hyvän toiminnanjohtaja Pia Poikonen. Illan aikana ääneen pääsevät myös Älykkäät-kylät-teemaryhmän koordinaattori Sami Tantarimäki ja elinkeinoasiantuntija Anna-Mari Alkio. Sami kertoo EU:n Älykkäät kylät -aloitteesta ja Anne-Mari Aurassa sijaitsevasta monitoimitalo Auraamosta. Wirmon marttojen Katja Rippsteinin aiheena on yhteisötila Tuukin perustaminen, tilojen korjaamiseen liittyvistä kohdista puhuu Lauri Leppänen Restart Oy:stä. Muuttuvasta kerhotalosta kertoo Nunnan seudun asukasyhdistyksen Aleksis Klap.

Webinaarissa on varattuna aikaa myös keskustelulle, kysymyksille ja kommenteille.

Ilmoittautuminen on nyt auki osoitteessa Ilmoittautuminen 24.3. webinaariin

Webinaari järjestetään Teams-yhteydellä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin ennen webinaaria.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan innovativisia näkemyksiä kiinteistöjen uusista käyttömahdollisuuksista!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin