Tule mukaan Heurekaan 30.10!

Retkellä tutustutaan Heurekan päänäyttelyalueella olevaan Kiertotehtaaseen, joka on näyttely kestävän kehityksen ratkaisuista.

Retkellä tutustutaan Heurekan päänäyttelyalueella olevaan Kiertotehtaaseen, joka on näyttely kestävän kehityksen ratkaisuista. Pelillisessä ja yhteistoiminnallisessa kiertotehtaassa näyttelykävijä houkutellaan tulevaisuuden ”kiertotehtaan” työntekijäksi, joka kierrättää tuttuja esineitä ja niihin liittyviä materiaaleja mahdollisimman tehokkaalla, ympäristöystävällisellä ja taloudellisesti parhaalla tavalla.

Retki on ilmainen, ja se sisältää sisäänpääsylipun Heurekaan ja bussikuljetuksen (Reitti: Rauma – Laitila – Mynämäki – Masku – Turku – Paimio – Heureka), sekä mahdollisesti näyttelyopastuksen (45min), mikäli opastukset koronatauon jälkeen taas käynnistetään.

Ruokailut ovat omakustanteisia.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 21.10. mennessä: tiina.saaresranta@ravakka.fi tai 044-7929005.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro osallistujien nimet, ikä, ja mistä tulet kyytiin. Alle 12-vuotiaiden lasten on osallistuttava aikuisen seurassa, ja alle 18-vuotiaiden aikuisen luvalla.

Retken järjestää Leader Ravakan ja Leader Varsin Hyvän EkoTeko – yhdistykset kestävän kehityksen kärkeen –hanke. Retkeen voivat osallistua kaikki toiminta-alueemme asukkaat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin