Eurajoen metsästysseuran rakentamaa uutta monitoimitilaa kutsutaan Hirveläksi

Eurajoen metsästysseuran vapaaehtoiset ovat puurtaneet yhteisen tilan eteen Eurajoella. Yhdistyksen väen tavoitteena on turvata erä- ja luontokulttuurin jatkuvuus tuleville sukupolville ja tarjota nykyaikaiset koulutus- ja kokoustilat alueen yhdistyksille ja muille toimijoille.

Eurajoen metsästysseura on ollut aina aktiivinen ja tehnyt paljon talkoita. Silti kokonaan uuden kaksikerroksisen ja 284 neliömetrin kokoisen monitoimitilan rakentaminen pääsääntöisesti yhdistyksen talkoolaisten hartiavoimin oli ”melkoinen saavutus” hanketta koordinoineen Riku Juholan sanojen mukaan. ”Paljon on talkootunteja tehty” komppaa puheenjohtajana toiminut Hannu Kivikkola.

Eurajoen metsästysseura rakensi Leader-tuella monitoimitilan Eurajoelle

Monitoimitila sai viime vuoden elokuussa nimekseen nimikilpailun kautta nimen Hirvelä. Metsästysseuran rakentamaa tilaa voivat hyödyntää metsästäjien lisäksi vaikkapa Martta-toimintaa harrastavat, alueella toimivat erilaiset palveluskoirayhdistykset, SRVA-toimintaa harrastavat tai esimerkiksi puhtaasta lähiruuasta kiinnostuneet.

Eurajoen metsästysseuran vpj. Riku Juhola ja pj. Hannu Kivikkola ruuvaavat Leader Ravakan myöntämästä tuesta kertoavaa kylttiä kiinni monitoimitilan etuoven viereen

Aplodit Eurajoen metsästysseuran vapaaehtoisille! Lopputulos on hieno ja tila tuli tarpeeseen.

Haluamme Leader Ravakassa juhlistaa yhteisöllisyyden vuonna heitä, jotka yhdistävät voimansa ja tekevät kotiseudustamme paremman paikan. Talkoohenki ja yhteisöllisyys ovat maaseutumme kantavia voimavaroja ja perinne, joka toivottavasti jatkuu kauas tulevaisuuteen.

Eurajoen metsästäjien jäseniä Eurajoen monitoimitila Hirvelässä
Riku Juhola ja Hannu Kivikkola seuraavat työn edistymistä. Viime vuoden lokakuussa monitoimitilaa rakennettiin vielä kovaa vauhtia.