Ajankohtaiset

Ensimmäiset hanketuet hakuun kesäkuun lopulla

Suurin osa yritys- ja hanketukien hauista käynnistyy tämänhetkisen arvion mukaan kesäkuun 2023 loppupuolella. Kaikkien yritys- ja hanketukien suunnitellaan avautuvan tämän vuoden aikana. Ruokavirasto tiedottaa, kun hakujen alkamisen ajankohdat tarkentuvat.

Lue lisää
Ajankohtaiset

Ravakan EkoSparraamo tulee taas!

EkoSparraamosta voi pyytää neuvoa siihen, että löydätte teille luontevan tavan toimia kestävästi ja vastuullisesti. Kestävyys ja vastuullisuus on toimintaa, jossa kulkee käsi kädessä ympäristön ja ihmisten hyvinvointi. Myös monissa maaseutuperinteiden

Lue lisää
Hallituksen puheenjohtaja Kari Mäkelä ja sihteeri Heidi Jaakkola kiittivät Eurajoen edustajaa Pirita Laivasta kuuden vuoden panoksesta maaseudun kehittämistyöhön.
Ajankohtaiset

Vuosikokous viimeistä kertaa Eurajoella, hallitukseen useita uusia jäseniä

Maaseudun Kehittämisyhdistys Ravakka ry:n vuosikokous pidettiin Leader-rahoitusta saaneessa kohteessa Eurajoen Metsästäjien monitoimitila Hirvelässä.
Kokous pidettiin nyt viimeistä kertaa Eurajoella sen siirtyessä uudella rahoituskaudella Leader Satasillan toiminta-alueeseen.
Kokouksessa kiitettiin hallituksen jättäviä jäseniä monivuotisesta työstä maaseudun kehittämiseksi.

Lue lisää
Ajankohtaiset

Jäsenkirje ja kutsu vuosikokoukseen

Jäsenkirjeessä paljon ajankohtaista asiaa, mm. vuosikokous lähestyy.

Ravakan vuosikokous pidetään torstaina 20.4.23 klo 18 alkaen viimeistä kertaa Eurajoella, Eurajoen siirtyessä uudella kaudella Leader Satasillan alueeseen.

Lue lisää

Uutiskirjeen avulla pysyt kärryillä Leader-toiminnan ajankohtaisista. Lähetämme postituslistalle tietoa Leader-rahoituksesta, tapahtumista ja palveluista. Tilauksen voi milloin vain itse perua.