Leader Ravakan kumppanuusjuhlaa vietetään 19.9. – ilmoittatuminen auki!

Vaikuttavaa maaseudun kehittämistä jo 28 vuotta! EU:n ohjelmakausi 2014–2022 on päättymässä ja haluamme juhlistaa sen tuloksia järjestämällä kumppanuus- ja vaikuttavuusteemaisen seminaarin ja hanketoteuttajien treffit.

Vaikuttavaa maaseudun kehittämistä jo 28 vuotta! 

 

EU:n ohjelmakausi 2014–2022 on päättymässä ja haluamme juhlistaa sen tuloksia järjestämällä kumppanuus- ja vaikuttavuusteemaisen seminaarin sekä treffit hanketoteuttajille ja sidosryhmille. 

 

Tilaisuudessa juhlistetaan menneen ohjelmakauden päättymistä ja vaikuttavan yhteistyön merkitystä. Luvassa on puheenvuoroja, verkostoitumista, hankkeiden esittelyä, herkullista lähiruokaa ja muuta ohjelmaa.

 

Ohjelma koostuu kahdesta osuudesta, seminaarista ja hanketorista. Seminaarissa kuullaan puheenvuoroja vaikuttavista hankkeista ja monialaisen yhteistyön merkityksestä. Hanketorilla esitellään menneen ohjelmakauden onnistumisia. Voit saapua ja lähteä liukuvasti itsellesi sopivaan aikaan.

 

Kaikille Ravakan kumppaneille suunnattu tilaisuus järjestetään 19.9. kylätalo Mainingissa osoitteessa Palokuja 6, Pyhäranta.


AIKATAULU:

 

Klo 12:30 Lähiruokalounas ja kakkukahvit, verkostoitumista
Klo 14:00 Seminaari: Verkostojen ja Leader-toiminnan vaikuttavuudesta maaseudun elinvoimaisuuteen. Ministeri Essayahin videotervehdys. 
Klo 16:00-18:00 Hanketori: Menneen ohjelmakauden maistiaisia ja hankkeiden esittelyä, pientä ohjelmaa ja tilaisuuden päätös 

Ohjelma päivittyy.

 

Ilmoittaudu mukaan:  https://forms.office.com/e/RDMQMSjvEr

 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen sulkeutuu 30.8.

 

Nähdään Pyhärannassa!