Nuorten mielenterveys ja jaksaminen nousivat nuorille suunnatussa kyselyssä tärkeimmäksi kehittämiskohteeksi – Ravakka järjestää kaksi ilmaista työpajaa alueen nuorille

Järjestämme kaksi nuorille suunnattua, ja ilmaista nuorten hyvinvointiin keskittyvää tilaisuutta: stressinhallinta-koulutuksen nuorille Eurajoella 23.9.2021 sekä mindfulness-työpajan 28.9. Uudessakaupungissa. Kaikki nuoret ovat tervetulleita mukaan !

Mielenterveyden tukeminen nousi keväällä nuorille tekemässämme kyselyssä tärkeimmäksi kehittämiskohteeksi alueella. Leader Ravakka järjestää kaksi nuorten hyvinvointiin keskittyvää tilaisuutta osana uutta Opportunities for Young People -hankettamme: stressinhallinta-koulutuksen nuorille Eurajoella 23.9.2021 sekä mindfulness-työpajan 28.9. Uudessakaupungissa. Tapahtumat ovat ilmaisia ja kaikki nuoret ovat tervetulleita mukaan!

ILMAINEN STRESSINHALLINTAKOULUTUS NUORILLE EURAJOELLA 23.9.2021 –
Stressinhallintaa tietoisella läsnäololla – läsnäolotaitoja ja luontoyhteyttä

Koulutuksessa pohditaan stressiä ja tietoista läsnäoloa, stressin ja ylikuormituksen tunnistamisen ja vähentämisen keinoja sekä palautumisen, itsen äärelle pysähtymisen ja oman mielen johtamisen tapoja. Osallistujat saavat työkaluja oman hyvinvoinnin vahvistamiseen ja stressinhallintaan,
läsnäolotaitojen ja luontoyhteyden löytämiseen ja levollisempaan elämään.

Työpaja järjestetään Vuojoen kartanolla, osoitteessa Kartanontie 28, Eurajoki. Työpaja kestää 2 tuntia. Järjestäjä tarjoaa nuorille välipalan virvokkeineen. Työpajaa vetää Hanna-Maria Lehtonen.

Koulutus on ilmainen kaikille nuorille.

Ilmoittaudu mukaan täältä:
https://forms.gle/F1i4Ci2Dyhazz6P29

ILMAINEN MINDFULNESS-TYÖPAJA NUORILLE UUDESSAKAUPUNGISSA 28.9.2021

Työpajassa pohditaan mitä mindfulness on, miten voit hyötyä mindfulness-harjoituksista, mihin voit vaikuttaa ja miten päästää irti. Samalla teemme lyhyitä käytännön Mindfulness-harjoituksia.

Murehdimme helposti menneitä ja huolehdimme tulevasta sen sijaan, että eläisimme pelkästään tätä hetkeä. Mindfulnessin tetoisuus- ja läsnäolotaidoilla tarkoitetaan keskittymistä kulloinkin meneillään olevan hetken kokemiseen, havainnointiin ja hyväksymiseen.

Työpaja järjestetään  Ravakan toimistossa, Uudessakaupungissa, osoitteessa Koulukatu 7, Uusikaupunki. Työpaja kestää 2 tuntia. Järjestäjä tarjoaa nuorille välipalan virvokkeineen. Työpajaa vetää Laura Lehhmuskoski.

Työpaja on ilmainen kaikille nuorille.

Ilmoittaudu mukaan täältä:
https://forms.gle/5GWiBeY3i8RfCusH8