Rauman nuorisovaltuusto palkitsi Ravakan nuorisotyöryhmän Rauman nuorisovaltuuston hyväksi tehdystä työstä

Palkinto myönnettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa.

Nuorisotyöryhmä haki perjantaina 18.12.2020 kaiverruksella koristellun kiertopalkintonsa, kukat, suklaat ja diplomin ja nautti samalla kakkukahvit Rauman nuorisovaltuuston puheenjohtajiston kanssa.

Rauman nuorisovaltuusto palkitsee vuodesta 2020 alkaen joka vuosi henkilön, yhdistyksen, yhteisön tai vapaan toimintaryhmän, joka on tukenut tai tehnyt työtä nuorisovaltuuston toiminnan eteen. Ravakan nuorisotyöryhmä on ensimmäinen palkinnon saanut taho. Kiertopalkinto on lautanen, johon kaiverretaan vuosittain palkinnon saaneen yhteistyötahon nimi.

Ravakan nuorisotyöryhmä myönsi keväällä Rauman nuorisovaltuustolle rahoitusta heidän suunnittelemaan OtaChill-tapahtumaan ja osallistui tapahtuman suunnitteluun yhteistyökumppaneina. Tapahtumaa ei lopulta koronasta johtuen voitu järjestää, mutta niin nuorisotyöryhmälle kuin Rauman nuorisovaltuustolle jäi koko prosessista hyvä mieli.
 
”Ravakan nuorisotyöryhmän jäsenillä oli innokkuutta ja motivaatiota ottaa osaa tapahtumamme suunnitteluun ja toteutukseen, vaikka tapahtuma jäikin toteutumatta koronan vuoksi. Tämän lisäksi Ravakan rahoitusavustusta pidettiin mielekkäänä kattamaan tapahtuman kustannuksia”, nuorisovaltuuston puheenjohtaja Riku Salminen kertoo.
 
Leader Ravakan nuorisotyöryhmä kiittää lämpimästi Rauman nuorisovaltuustoa tästä kunniasta ja odottaa innolla myös tulevaa yhteistyötä.