Tervetuloa opintomatkalle Itä-Suomeen 11.–14.9.2022!

Tervetuloa lomaseudulle Pohjois-Karjalaan 11.–14. syyskuuta! Syyskuun opintomatka on monipuolinen paketti, jossa on Itä-Suomen legendaaristen lomakohteiden – Kolin, Bomban, Pielisen, Punkaharjun ja Valamon – lisäksi vierailuja matkailun edelläkävijäyrityksiin. Matkan pääteemoja ovat pyöräily- ja patikkareitit, pyörä- ja luontomatkailu, kestävä matkailu, yritysten menestystekijät ja seudullinen ja paikallinen yhteistyö.

Tervetuloa lomaseudulle Pohjois-Karjalaan 11.–14. syyskuuta! Syyskuun opintomatka on monipuolinen paketti, jossa on Itä-Suomen legendaaristen lomakohteiden – Kolin, Bomban, Pielisen, Punkaharjun ja Valamon – lisäksi vierailuja matkailun edelläkävijäyrityksiin. Mukavaa vastapainoa bussissa istumiseen tarjoavat tutustumiset luontoaktiviteetteihin ja reitteihin, Kolin ohella Vedenjakajan reitistöön ja Järvi-Suomen kuuluisimpaan pyörämatkareittiin, Puumalan Saaristoreittiin.

Matkan pääteemoja ovat pyöräily- ja patikkareitit, pyörä- ja luontomatkailu, kestävä matkailu, yritysten menestystekijät ja seudullinen ja paikallinen yhteistyö. Lisämausteen matkaan antavat itäsuomalaiset ruokaelämykset, kulttuurinälkää tyydyttää taas Eva Ryynäsen taitelijakoti ja Paaterin kirkko.

Avaa opintomatkan ohjelma klikkaamalla tästä.

Matkan hinta on 125 € (1 h huoneesta lisämaksu), joka sisältää kuljetukset, kolmen yön majoitukset, opastukset ja vierailut. Ruokailuista osanottajat vastaavat itse. Matkalle mahtuu 25 osanottajaa, joten älä viivyttele turhaan.

Ilmoittautuminen: https://bit.ly/3NMVZLv Osallistuville lähetetään vahvistus sähköpostitse 1.9. mennessä.

Matkan järjestelyistä vastaavat BikeMenu2-hanke, PELME-hanke ja Leader Ravakan Outdoor Leader/Polkuja pitkin -hanke.