Satakunnan Leader-ryhmillä uusi tiedottaja

Satakunnan Leader-ryhmien uutena yhteisenä tiedottajana aloitti helmikuun alussa Katri Mäenpää. Ulvilassa asuva perheenäiti on työskennellyt aikaisemmin toimittajana ja sisällöntuottajana. Katrin kirjoittamat artikkelit ovat näkyneet muun muassa paikallislehti Ulvilan Seudun sivuilla.

Katri kertoo, että ensimmäiset työviikot ovat olleet työhön perehtymistä ja uuteen toimintaympäristöön tutustumista. Satakunta on alueena laaja ja toimijoita monia. Myös Leader-maailmassa on riittänyt ihmeteltävää.

Satakunnan Leader-ryhmien viestintätiimin tapaamisessa Katrilta kysyttiin, miten tuttu Leader on hänelle entuudestaan.

– Olen kirjoittanut ja uutisoinut käynnissä olevista hankkeista aikaisemmin ja olen myös seurannut hankkeiden hakemista ja toteuttamista sivusta. Jo ensimmäisen viikon aikana huomasin, että hankemaailma näyttäytyy sisältäpäin moninaisemmalta ja laajemmalta, mutta hyvin mielenkiintoiselta. Olen innoissani mukana kertomassa tarinoita kummaltakin puolelta.

Toinen asia, jota Katrilta kysyttiin liittyy hänen kotiseutuunsa. Mikä on parasta Ulvilassa?

– Vaikea sanoa vain yhtä asiaa, koska viihdyn Ulvilassa niin hyvin. Luonto on lähellä ja ympäristö turvallinen. Vaikka hienoja asuinalueita on varmasti joka paikassa, koen asuvani yhdellä hienoimmista. Näen ikkunasta puita ja metsää, vaikka asun taajamassa. Täällä on omaa rauhaa, mutta asumme kuitenkin lähellä kaikkia palveluita. Kävellen pääsee metsään, kauppaan, kouluihin ja harrastuksiin.

Uudessa työssään Katri kokee innostuvansa inspiroivista tarinoista, joita pienet kylät ja Satakunnan maaseutu ovat täynnä.

– Odotan pääseväni tutustumaan Satakunnassa käynnissä oleviin hankkeisiin ja kertomaan niistä myös muille.