Tapahtumat, tilaisuudet ja retket

Tälle sivulle on kerätty Leader Ravakan ja yhteistyökumppaneiden tapahtumia, tilaisuuksia ja retkiä. Lisää tietoa tapahtumista ja muista ajankohtaisista löydät Uutiset ja artikkelit -sivulta.

Ajankohtaiset
Yhdistyksille koulutusta toiminnan kehittämiseen

Nyt jos koskaan on mahtava mahdollisuus lähteä kehittämään yhdistyksen toimintaa! Ravakka järjestää yhteistyössä Maaseudun Sivistysliiton kanssa 3 työpajaa, joissa kaikissa pureudutaan yhdistysten toiminnan kehittämiseen. Osallistu vaikka kaikkiin työpajoihin tai nappaa yksittäinen työpaja yhdistyksesi voimaannuttamiseen.

Lue lisää
Tapahtumat
Lähde opintomatkalle Viron saarille 22.–25.5.2023

Ukipolis Oy:n hallinnoimat BikeMenu2- ja Pelme-hankkeet järjestävät opintomatkan Viroon 22.–25.5.2023. Kohteina ovat Hiidenmaa,
Saarenmaa ja Muhu. Lisäksi vierailemme historiallisessa Haapsalussa. Matkalla tutustumme Viron saariin erityisesti pyörä-, luonto- ja lähiruokamatkailukohteina.

Lue lisää
Säikän laavulla ihmisiä tauolla.
Ajankohtaiset
Tutustumisretkelle 12.11. Kuninkaankierrokselle

Tutustumaan Kuninkaankierrokseen 12.11. Suuntaamme tutustumisretkelle lauantaina 12.11. Kuninkaan kierrokselle Euraan. Retken lähtöpaikka on P-paikka Mäkiläntie 10, Panelia, ja kokoontumisaika on klo 10. Retkelle järjestetään Ravakan alueelta yhteiskuljetus, jonka reitti sovitaan

Lue lisää
Tapahtumat
Tervetuloa opintomatkalle Itä-Suomeen 11.–14.9.2022!

Tervetuloa lomaseudulle Pohjois-Karjalaan 11.–14. syyskuuta! Syyskuun opintomatka on monipuolinen paketti, jossa on Itä-Suomen legendaaristen lomakohteiden – Kolin, Bomban, Pielisen, Punkaharjun ja Valamon – lisäksi vierailuja matkailun edelläkävijäyrityksiin. Matkan pääteemoja ovat pyöräily- ja patikkareitit, pyörä- ja luontomatkailu, kestävä matkailu, yritysten menestystekijät ja seudullinen ja paikallinen yhteistyö.

Lue lisää
viinirypäleitä kasvamassa
Tapahtumat
Tervetuloa mielenkiintoiseen konferenssiin Latviassa 19-21.9.2022

Leader Ravakka on mukana kansainvälisessä TTRC-verkostosssa, joka verkottaa Itämeren ympärillä olevia maaseudun yhteisöitä, yrittäjiä ja ihmisiä. Verkostossa järjestetään opintomatka, jossa tutustutaan maaseudun inspiroiviin yrittäjiin sekä aloitteisiin biotalouden saralla Latviassa. Tervetuloa mukaan Ravakan alueen toimijat!

Lue lisää