Retkikohde -äänestys

Vakka-Suomen Sanomat ja Leader Ravakka järjestävät yhteistyössä yleisöäänestyksen, jossa etsitään lehden levikkialueen mielenkiintoisimpia, sykähdyttävimpiä ja antoisimpia retkeilyreittejä- ja kohteita. Tavoitteena on tuoda esille sekä pieniä että myös vähän suurempia retkeilyreittejä ja luontokohteita, joita usein ylläpidetään vapaaehtoisvoimin.

Voit äänestää kohdetta myös kootun listan ulkopuolelta. Halutessasi voit lyhyesti kommentoida valintaasi. Äänestys jatkuu toukokuun loppuun saakka.  Äänestyksen tulokset julkaistaan 15.6. Vakka-Suomen Sanomien kesälehdessä. Kesän aikana lehti esittelee äänestyksessä menestyneitä kohteita.

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan kolme Ravakan kokoamaa lähiruokapalkintoa.

Vinkki! Virma-kartasta luontoretkeilijä voi löytää uusia reittejä, luontonähtävyyksiä ja matkailupalveluita. Virma-kartasta äänestäjät voivat etsiä lisätietoja jutussa mainituista reiteistä ja myös käydä maastossa ja tarkastella reaaliaikaisesti omaa sijaintiaan reitillä. Reittien ja kohteiden ylläpitäjät voivat Virma-ylläpito työkalun avulla itse lisätä ja päivittää tietojaan palveluun. 

Kartan koosti Lounaistieto.