EkoSparraamon logo

Hakulomake

Hae mukaan Leader Ravakan EkoTeko-hankkeen EkoSparraamoon, joka käynnistyy alkuvuodesta 2022.  Sparraamon kautta vapaaehtoisvoimin toimivat yhteisöt ja porukat saavat maksutonta apua esimerkiksi toiminnan suunnitteluun tai tunnistettujen ongelmien ratkomiseen. Hyville ideoille voidaan myöntää myös rahoitusta (500-1500 €). Rahoitusta haetaan erikseen.

EkoSparraamo

Hae mukaan Ravakan EkoTeko-hankkeen EkoSparraamoon!
 • Hakijan tiedot

 • Kirjoita tähän, missä toimitte ja mikä on keskeistä toimintaanne?
 • Yhteyshenkilö

 • Motivaatio

 • Kirjoita lyhyt kuvaus siitä, miksi haluatte mukaan EkoSparraamoon ja / tai mihin toivotte apua ja tukea. Onko teillä jokin haaste, jonka haluatte ratkoa? Haluatteko ideoita omaan tekemiseen?
 • Tähän voit liittää mahdolliset liitteet, jos sellaisia on.
  Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: pdf, docx, xlsx, Max. tiedoston koko: 2 MB.

  EkoTeko-hanke

  Yhdistyksillä on kädet täynnä tekemistä, hankkeen tavoite on nimenomaan olla resurssi ja auttaa näiden kestävyysnäkökohtien pohtimisessa. Hanke palvelee siinä, että voimme esimerkiksi yhdessä järjestää jonkin tapahtuman, työpajan tai luennon, joka liittyy aihepiiriin. Ympäristönäkökulmien ohella huomioidaan sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys, ” kertoo EkoTeko-hankkeen vetäjänä Tiina Saaresranta.

  Työstä maaseudun yhteisöjen parissa Tiinalla on monipuolinen kokemus. Hän on työskennellyt vuosia mm. Etelä-Amerikan alkuperäiskansojen parissa. Tiina sanookin, että ihmisten rakkaus maaseutuun ja omaan asuinpaikkaan yhdistää näitä erilaisia alueita.

  Ota yhteyttä Tiinaan!