BikeMenu2 -hanke järjestää koulutus- ja verkostoitumistilaisuuden kaikille ruokapalveluita tai elintarvikkeita tuottaville toimijoille. Tervetulleita ovat kaikki toimijat kuten yrittäjät, kehittäjät ja palveluiden käyttäjät.
Työpajan tavoitteena on löytää paikallisesti tuotettuja hyviä ruokailuelämyksiä retkipyöräilijöille. Työpajassa käsitellään retkeilijän ravinnontarve ja siihen hyvin soveltuvia raaka-aineita ja elintarvikkeita. Tilaisuus järjestetään Askaisten Holvissa 4.4.2023 klo 17:00-19:00 (Askaistentie 751, Askainen).
Mukana tuotteineen ja ajatuksineen:
- Juha-Pekka Aikola Vihreä Härkä, ”Retkeilijän härkäpapupasta”
- Maritta Sipilä Tulenruoka, ”Lähituotteista kuivakeittoja”
- Juha Raininko ja Terhi Auvinen Rainingon Luomutila, ”Kvinoasta retkievästä”
OHJELMA
Klo 17:00 Aloituskahvit
Klo 17:15 Taustaa hyvälle ravinnolle
Alueen tuotteista paikallisin vahvuuksin:
- aamiainen
- pyöräilijän lounas
- elämyksellinen illallinen
Klo 18:00 Vaihtoehtoisten raaka-aineiden ja tuotteiden käyttö
- Rainingon Luomutila Kvinoa
- Tulen Ruoka ”kuivakeitot”
- Härkäpapu taipuu moneksi
Ohjelmasta vastaavat Novidan keittiömestari Lasse Alisaari & lähiruoka-asiantuntija Mertsi Töttölä. Ilmoittautumiset 3.4.2023 mennessä mertsi.tottola@novida.fi.
Lämpimästi tervetuloa!