Hankkeista päätetään seuraavaksi 4.5. ja 14.6. – katso hakemusten jättöajat

Leader-tuen haku on jatkuva, eli hakemuksia voi jättää Hyrrä-järjestelmässä koko ajan. Ravakan hallitus käsittelee seuraavaksi hankehakemuksia kokouksessaan 4.5. Jos siis toivot, että hankkeesi käsitellään tuolloin, hakemus tulee jättää viimeistään 22.4.2022.

Tätä seuraavan kerran hankepäätöksiä tehdään 14.6. Tässä kokouksessa käsitellään 3.6. mennessä saapuneet hankehakemukset. 

Jos suunnittelet hanketta ja olet jättämässä hakemusta, olethan yhteydessä Ulla Kallioon (katso yhteystiedot).

Lisätietoa Leader-tuen hakemisesta yhdistyksille (linkki) ja yrityksille (linkki).

Seuraavat rahoitusinfot 20.4.

Leader Ravakan toiminnanjohtaja Ulla Kallio kertoo 30 minuutin etäinfoissa Leader-rahoituksen mahdollisuuksista ja hakemisesta. Infot pidetään erikseen yleishyödyllisistä investointi- ja kehittämishankkeista (yhdistykset ja muut toimijat) sekä yritystuista (mikroyritykset). Alustana toimii Teams.

ke 20.4.2022 klo 17.00 (rahoitus yrityksille)
ke 20.4.2022 klo 17.30 (rahoitus yhdistyksille)

Ilmoittaudu haluamaasi rahoitusinfoon sähköisellä lomakkeellaLähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille lähempänä infoa.

Jos et pääset osallistumaan infoihin tai haluat kysyä jotain Leader-rahoituksesta, voit ottaa suoraan yhteyttä Ravakkaan. Hankehaussa neuvovat Ulla Kallio, Juuliska Seikola ja Heidi Jaakkola (katso yhteystiedot).