Ihoden Ekopäivä, lauantaina 11.6. klo 13-16

Ohjelmaa lapsille ja aikuisille Ihoden toimintapuistossa (Kyläsalvi, Ihode Pyhäranta) ja sen ympäristössä! Ihoden Seutuyhdistys kantaa kortensa kekoon yhteisen ympäristömme puolesta ja järjestää Avoimet kylät -päivän kunniaksi mukavaa ympäristöaiheista ohjelmaa kaikille ja puuhaa lapsille. Toimintapuistossa on MLL:n omatoimikirpputoripiste ja Helistölän kierrätys- ja lajitteluneuvontaa. Buffetti on auki pienille ja isoille herkkusuille. Kello 15 puiston virallinen maskotti Taikuli-lammas kavereineen vierailee tapahtumassa.

Iltapäivän aikana tavoitteena on myös siistiä talkoovoimin Ihoden kylätien lupiinijuurakot ja jättipalsamit. Tule talkoilemaan – talkooväelle tarjolla evästä puistossa!

Päivän aikana järjestetään nimikilpailu: keksi Ihoden toimintapuistolle oma nimi! Kaikenikäiset voivat osallistua. Nimikilpailulaput täytettävissä puistossa päivän kuluessa. Voittanut nimiehdotus palkitaan, sekä kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan myös palkinto.

Tule rohkeasti mukaan tekemään ekotekoja ja oppimaan uutta! Tule myymään ja tekemään ostoksia kirpparille, osallistu talkoisiin ja tapaa tuttuja.

Tilaisuuden järjestää Ihoden Seutuyhdistys ry osana Leader Ravakan EkoSparraamoa.

Tiedustelut ja yhteydenotot:
Ihoden Seutuyhdistys ry: ihoden.seutu@gmail.com tai 040 554 8271 / Sanna Siivonen,
Leader Ravakka EkoTeko-hanke, tiina.saaresranta@ravakka.fi, 044-7929005/ Tiina Saaresranta.