Kiinnostaako seudun kehittäminen? Syyskokouksessa valitaan uusia jäseniä Ravakan hallitukseen, tule mukaan!

Leader Ravakan syyskokous järjestetään 24.11. klo 19.00 Vuojoen kartanolla Eurajoella. Kyseessä on Ravakan historian viimeinen syyskokous, sillä vuodesta 2021 lähtien Ravakka siirtyy yhden kokouksen malliin ja vuosikokous järjestetään  aina keväällä.

Syyskokouksessa valitaan Leader Ravakalle hallitus vuodeksi 2021. Leader-ryhmän hallitus koostuu paikallisista ihmisistä ja on kolmikantainen. Edustettuina ovat alueen yhdistykset, julkinen taho sekä yksittäiset maaseudun asukkaat. Leader-ryhmän hallitus käsittelee ja päättää rahoitettavat hankkeet valintakriteerien ja Loisto-strategian perusteella sekä ohjaa Ravakan toiminnan suuntaa. Lue lisää Ravakan hallituksesta ja tutustu vuoden 2020 hallitukseen. Jos olet innostunut maaseudun kehittämisestä ja sinua kiinnostaa seudun tulevaisuus, paikka Ravakan hallituksessa voisi olla sinua varten. Jos olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Ulla Kallioon. Katso yhteystiedot

Syyskokouksessa on tarjolla kahvia ja pientä suolaista. Ilmoittauduthan kokoukseen sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)ravakka,fi, jotta voimme varata oikean määrän tarjoiluja ja järjestää kokouksen turvallisesti. Kokoukseen voi osallistua myös etänä. Lähetämme osallistumislinkin pyydettäessä ilmoittautuneille.

Tervetuloa!

Leader Ravakan syyskokous
Aika: ti 24.11.2020 klo 19
Paikka: Vuojoen kartano Kartanontie 28, 27100 Eurajoki

Artikkelikuva Leader Ravakan hallituksen, nuorisotyöryhmän ja henkilökunnan yhteisestä strategiapäivästä elokuulta 2020.