Lähde mukaan Kylähyppelylle Pohjois-Satakuntaan 10.12.2022

Mitäköhän kaikkea Leader-rahoituksella on saatu aikaan Satakunnan puolella? Lähde mukaan jouluiselle matkalle tutustumaan kyläkohteisiin! Kylillä hypätessä voi oppia kaikenlaista hauskaa ja hyödyllistä.

Mitäköhän kaikkea Leader-rahoituksella on saatu aikaan Satakunnan puolella? Lähde mukaan jouluiselle matkalle tutustumaan kyläkohteisiin! Kylillä hypätessä voi oppia kaikenlaista hauskaa ja hyödyllistä.

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://forms.gle/iZRLCJCYoqU6Cs416

Opintomatka on päivämatka, joten yöksi pääsee kotiin. Tarkemmat lähtö- ja paluuaikataulut riippuvat lähtijämäärästä ja lopullisesta matkareitistä. Kylähyppely on ilmainen Ravakan jäsenille ja se maksaa 10 euroa osallistujille Ravakan alueelta. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea ja ilmoittaudu mahdollisimman pian.

KYLÄHYPPELYN OHJELMA:

Jouluisiin tunnelmiin pääsee heti ensimmäisellä pysäkillämme Jämin Joulukylässä, joka on alun perin Leader-hankkeella käynnistetty, vajaassa parissa kymmenessä vuodessa perinteeksi muodostunut joulunalustapahtuma. Markkinatunnelman lomassa kuulemme tapahtuman taustasta.

Jämin joulukylän jälkeen kaikilla on mahdollisuus omakustanteiseen keittolounaaseen  Korsuretkien Metsäravintolassa (huom: minimiosallistujamäärä 10) tai joulumarkkinoilla, mikäli osallistujamäärä alle 15.

Lounaan jälkeen on vuorossa tutustuminen Jämijärven Korsukylään. Yli 20 vuoden kokemuksella matkailupalveluita tuottava yritys Korsuretket tarjoaa ruoka-, ohjelma- ja elämyssaunapalveluja sekä ravintola- ja metsäkokoustiloja. Metsäravintolakonsepti on niittänyt palkintoja ja Korsukahvila juoksuhautoineen säväyttää varmasti.

Sen jälkeen vierailemme Liljan lankakaupassa Leväsjoen kylässä Siikaisissa. Käsityönharrastajan unelmaputiikista ehtii tehdä vielä materiaalihankintoja lämpöisiin joululahjoihin samalla kun kuulemme, kuinka Leväsjoen kyläkaupan tilalle syntyi lankakauppa!

Lankakaupasta jatkamme Meggalan viinitilalle Kankaanpään Veneskoskella. Kuulemme yrityksen taipaleesta, nautimme iltapäiväkahvit ja pääsemme tutustumaan myymälään, josta löytyy niin tilan omia kuin lähituottajienkin herkkuja sekä monipuolisesti paikallisia käsitöitä. Samalla voit ostaa kotiin tuliaisia!

Viimeisenä on luvassa tutustuminen Kankaanpään Ekomuseoon. Kankaanpään Taidekehä on yli sadan pysyvästi kaupunkimiljööseen sijoitetun taideteoksen vähitellen täydentyvä kokonaisuus. Ekomuseo-hankkeen avulla Taidekehälle on saatu digitaalinen alusta uusien kohderyhmien tavoittamiseksi.

Kotimatkalle kylähyppelystä lähdemme noin klo 16.15