Maaseudun kehittämisyhdistys Ravakan vuosikokous 31.3. Laitilassa

Maaseudun kehittämisyhdistys Ravakka ry:n (Leader Ravakan) vuosikokous järjestetään to 31.3. klo 19.00 Laitilan kaupungintalolla (Keskuskatu 30). Kahvitarjoilu klo 18.30 alkaen. Toivotamme kaikki jäsenemme lämpimästi tervetulleiksi!

Vuosikokouksessa valitaan Leader Ravakalle hallitus seuraavaksi vuodeksi. Leader-ryhmän hallitus koostuu paikallisista ihmisistä ja on kolmikantainen. Edustettuina ovat alueen yhdistykset, julkinen taho sekä yksittäiset maaseudun asukkaat. Leader-ryhmän hallitus käsittelee ja päättää rahoitettavat hankkeet valintakriteerien ja Loisto-strategian perusteella sekä ohjaa Ravakan toiminnan suuntaa. Lue lisää Ravakan hallituksesta ja tutustu nykyiseen hallitukseen. Jos olet innostunut maaseudun kehittämisestä ja sinua kiinnostaa seudun tulevaisuus, paikka Ravakan hallituksessa voisi olla sinua varten. Jos olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Ulla Kallioon. Katso yhteystiedot.

Kokoukseen voi osallistua myös etänä. Lähetämme osallistumislinkin pyydettäessä ilmoittautuneille. Ilmoittauduthan kokoukseen etäosallistujaksi sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)ravakka.fi.

Leader Ravakan vuosikokous
Aika: to 31.3.2022 klo 19
Paikka: Laitilan kaupungintalo, Keskuskatu 30 Laitila

Tervetuloa!