Mihin Leader-rahat ensi kaudella? Vaikuta nyt osallistumalla Ravakan teematilaisuuksiin!

Ravakka valmistelee uutta paikallista kehittämisohjelmaa tulevalle EU-ohjelmakaudelle. Uusi strategia tulee ohjaamaan sitä, millaisia asioita Ravakka voi vuoden 2023 jälkeen edistää rahoituksella ja toiminnalla. Järjestämme helmi-maaliskuussa viisi teematilaisuutta, joissa alueen ihmiset pääsevät ääneen.  

Nyt punnitaan alueen mahdollisuudet ja uhat sekä kartoitetaan tarpeet ja toiveet: tarvitsemme tässä Sinun apuasi.

Järjestämme kevään aikana seuraavat teematilaisuudet:

Nuorten ääni kuuluviin -työpaja ja rahoitusinfo
Pe 19.2.2021 klo 14-16
Kohderyhmä: alueemme nuorisotoimijat

Tervetuloa nuorten kanssa työskenteleville suunnattuun työpajaan jakamaan ajatuksesi alueen ja etenkin paikallisten nuorten hyväksi. Työpajan ohella kuulet ajankohtaiset Leader Ravakan nuorisotyö-
ryhmästä ja NuorisoLeader-rahoituksesta.

Työtä tekeville -työpaja ja rahoitusinfo
Ti 9.3.2021 klo 10-12
Kohderyhmä: alueemme elinkeinotoimijat

Tervetuloa kehittäjille ja yrittäjille suunnattuun elinkeinotyöpajaan jakamaan ajatuksesi alueen hyväksi. Aamupäivän aikana luvassa tietoisku yritystuista ja Leader-rahoituksen mahdollisuuksista elinkeinojen kehittämisessä 2021–2022.

Ilmoittaudu mukaan 7.3. mennessä tällä lomakkeella (linkki).

Yhteisöt yhdessä -työpaja ja rahoitusinfo
Ke 10.3.2021 klo 17.30-20
Kohderyhmä: alueemme yhdistys- ja kylätoimijat

Mihin Leader-tukea voi saada 2021–2022? Millaisia palveluita kylille ja yhdistyksille tarjotaan? Entä mikä on älykäs kylä? Tervetuloa kylä- ja yhdistystoimijoille suunnattuun tilaisuuteen kuulemaan vastauksia näihin kysymyksiin ja vaikuttamaan alueen tulevaisuuteen. Mukana tilaisuutta järjestämässä SataKylät ja Varsinais-Suomen Kylät. Inspiroimassa Yhteisötilan luoneet Wirmon Martat Mynämäeltä!

Ilmoittaudu mukaan 8.3. mennessä tällä lomakkeella (linkki).

Lisätietoja myös Facebook-tapahtumassa!

Yhteinen ympäristömme -rahoitusinfo ja työpaja
To 11.3.2021 klo 13-15
Kohderyhmä: alueemme ympäristötoimijat

Tervetuloa ympäristön, luonnon ja virkistyskäytön parissa toimiville suunnattuun tilaisuuteen jakamaan ajatuksesi alueen hyväksi.  Iltapäivän aikana luvassa tietoisku Leader-rahoituksen mahdollisuuksista 2021-2022. Myös Ravakan kunnille ja kuntalaisille neuvontaa tarjoavat asiantuntijat esittäytyvät.

Ilmoittaudu mukaan 9.3. mennessä tällä lomakkeella (linkki).

Matkailun mahdollisuudet -rahoitusinfo ja työpaja
Ke 24.3.2021 klo 13-15
Kohderyhmä: alueemme matkailutoimijat

Tervetuloa kehittäjille, yrittäjille sekä muille kiinnostuneille suunnattuun tilaisuuteen kuulemaan Leader-rahoituksen mahdollisuuksista 2021–2022 sekä jakamaan oma näkemyksesi matkailun kehittämisen tulevaisuudesta.

Ilmoittaudu mukaan 22.3. mennessä tällä lomakkeella (linkki).

Tilaisuudet toteutetaan etänä Teams-tilaisuuksina ja lähetämme linkin ilmoittautuneille. Voit ilmoittautua sähköisten lomakkeiden kautta tai ottaa yhteyttä toimisto(@)ravakka.fi  tai 050 569 8779 (Mirja Junkola).

Tule mukaan kertomaan, mitä on tärkeää rahoittaa tulevaisuudessa Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahastosta maaseudun elinvoimaisuuden parantamiseksi!