Pyörävuokrausta, kanoottiretkiä, kesäteatteria vai jotain muuta? Hae vinkkiä Matkailusta lisätuloa! -tilaisuudesta 18.1.

Matkailusta lisätuloa! -tilaisuus esittelee matkailun tarjoamia mahdollisuuksia lisäansioihin esimerkkien avulla. Miten matkailua tukevat paikallisten yritysten ja yhteisöjen erilaiset opastukset, pyörien vuokraus tai huolto tai paikalliset tapahtumat, kuten kesäpäivät, teatteriesitykset ja lavatanssit? Varsinkin ulkomaalaisille juhlaa saattaa olla meidän arkemme: saunominen, kala- tai marjareissu puhumattakaan paikallisesta ruoasta, käsitöistä ja tarinoista.

Jos oman yritystoiminnan laajentaminen matkailun saralle kiinnostaa tai etsin yhdistykselle ansaintamahdollisuuksia, tule kuulolle! Tilaisuus on tarkoitettu sekä yrityksille että yhdistyksille, jotka voivat tuottaa palveluita joko itse tai alan yrityksille. Uudet toimijat, tuotteet ja palvelut voivat myös tukea alueella jo toimivia yrityksiä.

Ohjelma:

Avauspuhe, Teemu Heinonen, Nousiaisten kunnanjohtaja
Matkailusta lisäansioita vai vain lisätöitä? Yrittäjien omia kokemuksia:
Frank Tuominen, Carfield-pyöränvuokraus (carfield.fi)
Pasi Vesterinen, Westarit/Kanoottikuningas-ohjelmapalvelu (westarit.fi; kanoottikuningas.fi)
Isäntien kommenttipuheenvuoro, Reima Rantanen, Valpperin kyläyhdistys
Keskustelua ja kysymyksiä
Päätössanat, Tauno Linkoranta, Varsinais-Suomen Kylät ja Jouko Parviainen, Akselikuntien pyörämatkailuhanke.

 

Aika: 18.1.2022 klo 17.30
Paikka: Etätilaisuus, ilmoittautuneille lähetetään linkki.
Ilmoittautuminen:  perjantaihin 14.1.2022 mennessä Ukipoliksen linkistä

Ilmoittautuneille lähetetään etäyhteyslinkki 17.1. mennessä.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Akselikuntien pyörämatkailuhanke, PELME-hanke, Leader Ravakka ja Varsinais-Suomen Kylät. PELME eli Pelloilta metsien kautta merelle -matkailuhanke käsittää Akselikuntien naapurikunnista seuraavat, joihin on mahdollinen kehittää ylikunnallisia pyöräilyreittejä: Pöytyä, Laitila, Vehmaa ja Taivassalo. 

Laita kalenteriin myös: Alkuvuodesta 2022 järjestetään myös yhteistyön kehittämiseen keskittyvä Matkailusta lisätuloa! -tilaisuus 8.2. sekä Pyörämatkailusta lisätuloa! -tilaisuus 22.3., jossa kesksutelua mm. Tervetuloa pyörämatkailija -tunnuksesta.