Ravakka rekrytoi kahteen tehtävään: taloushallinnon ammattilainen ja hanketyöntekijä

Ravakka kaipaa tiimiinsä osaavaa taloushallinnon ammattilaista sekä osa-aikaista hanketyöntekijää. Tule innostuneeseen joukkoomme kehittämään lounaissuomalaista maaseutua!

TALOUSHALLINNON AMMATTILAINEN

Leader Ravakka on seitsemän kunnan alueella toimiva kehittämisyhdistys. Rahoitamme yhdistysten ja yritysten hankkeita sekä toteutamme omia kehittämishankkeita. Etsimme aktiiviseen ja innostuneeseen joukkoomme taloushallinnon ammattilaista (100 % työaika). Oletko se Sinä?

Taloushallinnon ammattilaisen työtehtäviä yhdistyksessämme ovat mm. maksatushakemusten teko, kirjanpidon avustavat tehtävät, tiliöinnit, laskutukset ja talouden seuranta. Työssä pääset tekemään myös viestintää ja muita toimistotöitä sekä neuvomaan asiakkaiden erilaisten hakemusten teossa. Leader Ravakasta saat innostavan työpaikan, jossa opit myös paljon uutta.

Taloushallinnon ammattilaiselta toivomme työkokemusta EU-rahoitteisten hankkeiden maksatushakemusten teosta, sujuvaa suomen kielen taitoa, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, tarkkuutta, kykyä itsenäiseen työhön sekä innostunutta työotetta.

Valittavalta työntekijältä edellytämme soveltuvaa koulutusta sekä monipuolista taloushallinnon ja ohjelmistojen osaamista.

Katsomme eduksi hyvän englannin kirjallisen ilmaisun taidon, viestinnän monipuolisen osaamisen sekä kokemuksen Leader-työstä ja EU-hanketoiminnasta.

Työtä tehdään Leader Ravakan toimistolla Uudessakaupungissa. Toivomme aloitusta mahdollisimman pian.

Hae paikkaa viimeistään 20.2.2022. Lähetä hakemus, palkkatoiveesi ja CV (ei muita liitteitä) sähköpostitse osoitteeseen ulla.kallio@ravakka.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: toiminnanjohtaja Ulla Kallio 0440344345, ulla.kallio@ravakka.fi

Katso työpaikkailmoitus TE-palveluiden sivuilla.

HANKETYÖNTEKIJÄ

Leader Ravakka on seitsemän kunnan alueella toimiva kehittämisyhdistys. Rahoitamme yhdistysten ja yritysten hankkeita sekä toteutamme omia kehittämishankkeita. Etsimme aktiiviseen ja innostuneeseen joukkoomme osa-aikaista hanketyöntekijää (10-80 % työaika) määräaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään nuorten kanssa ja nuorten hyväksi Leader Ravakan alueella. Oletko se Sinä?

Hanketyöntekijän tehtävänä on koordinoida Leader Ravakan rahoittamaa ja hallinnoimaa Opportunities for Young People -hanketta. Hankkeen tavoitteena on luoda alueen nuorille mahdollisuuksia osallistua oman alueensa kehittämiseen ja päätöksentekoon sekä oman osaamisensa laajentamiseen. Hankkeessa tutkitaan uusia tapoja osallistua ympärillä olevaan yhteiskuntaan ja rohkaistaan nuoria ottamaan osaa paikalliseen kehittämiseen. Verkostot ovat tärkeä osa työtä.

Hanketyöntekijänä vastaat hankesuunnitelman mukaisista toimenpiteistä:

  • Koordinoit ja järjestät erilaisia koulutuksia ja työpajoja Leader Ravakan alueen nuorille
  • Osallistut Leader Ravakan nuorisotyöryhmän toimintaan ja toiminnan kehittämiseen
  • Osallistut hankkeen kansainväliseen toimintaan ja kansainvälisiin opintomatkoihin (esimerkiksi matkoille Italiaan ja Belgiaan)
  • Vastaat hankkeen viestinnästä ja raportoinnista

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutusta. Eduksi katsotaan työkokemus nuorten parissa tehdystä työstä.
  • Valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin ja matkustamiseen
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavuutta
  • Organisaatiotaitoja
  • Englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Työaika vaihtelee 10–80 % välillä, ja joustaa myös tekijän omien toiveiden ja tilanteen perusteella. Paikka soveltuu loistavasti esimerkiksi opiskelijalle, joka etsii osa-aikaista työtä opintojen ohelle sekä kesätyöpaikkaa kesäksi. Toivomme aloitusta tehtävässä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.4.2022. Tarjoamme itsenäisen ja haastavan työn, jossa pääset myös vaikuttamaan työn sisältöön. Tukenasi on Ravakan kokenut Leader-toiminnan tunteva tiimi. Leader Ravakasta saat innostavan, leppoisan ja ajoittain hektisen työpaikan, jossa opit myös paljon uutta.

Opportunities-hanketta rahoitetaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta. Tehtävä on määräaikainen ja jatkuu 31.12.2022 asti. Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa rahoituksen jatkuessa.

Hae paikkaa viimeistään 20.2.2022. Lähetä hakemuksesi ja CV (ei muita liitteitä) sähköpostitse osoitteeseen leader.ravakka@gmail.com

Lisätietoja tehtävästä antaa: kehittämispäällikkö Juuliska Seikola 044 7929001 juuliska.seikola@ravakka.fi

Katso työpaikkailmoitus TE-palveluiden sivuilla