Tehdään luonnosta! -kädentaito- ja tuunaustyöpaja Laitilassa 7.6. ja 14.6. Mestaritekijä Niina Koivulan johdolla!

Kädentaito- ja tuunaustyöpajassa luodaan uutta käyttämällä kierrätys- ja luonnonmateriaaleja. Työpajan vetäjänä toimii Mestaritekijä-ohjelman voittanut raumalainen Niina Koivula. HUOM! Työpaja järjestetään kahdessa osassa: 7.6. ja 14.6.

Kaksiosainen työpaja on maksuton ja tarkoitettu kaikille Ravakan alueen asukkaille. Erityisesti kannustamme mukaan yhdistysväkeä. Nyt on hieno tilaisuus pohtia, miten luonnonmateriaaleilla ja erilaisilla koristeilla voisi elävöittää maisemaa ja tiloja. Ensimmäisellä kerralla suunnitellaan ja ideoidaan, mitä raaka-aineita kukin osallistuja voisi kerätä lähialueeltaan. Toisella työpajakerralla toteutetaan ideoita.

Olisiko kenties kotiseutuyhdistyksellä mielessä jokin paikallinen tarina, jota voisi tuoda esiin ympäristötaiteen keinoin? Tai voisiko erilaisten luonnosta tehtyjen eläimien ja hahmojen avulla saada retkeilyreitistä lapsillekin mieleisen tarinapolun? Tule ideoimaan ja inspiroitumaan sekä luomaan käsillä! Tekijöille tarjolla kahvia ja mehua.

Tehdään luonnosta! -kädentaito- ja tuunaustyöpaja

Missä: Kauppilan umpipiha (Koukkelantie 240, 23800 Laitila).
Milloin: 7.6. klo 18.00-20.00 ja 14.6. klo 17.30-20.30.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella!

Työpajan järjestää Ravakan Ekomuseo eli Echoes-hanke.

Inspiraatioksi: Juupajoen Rotkossa sammalhahmot kertovat tarinaa!

Pyykkirannassa huuhdotaan huolet, ”burnout-patama” pelastaa päivän kuin päivän! Juupajoen Rotko Pirkanmaalla on henkeäsalpaava paikka, jossa virtaava joki ja upeat sammalhahmot luovat tunnelmaa ja tarinoivat. Juupajoen kunta on kunnostanut jo useamman vuoden Juupajoen Rotkon retkeilyrakenteita ja tarinallistanut luontoelämystä myös Leader-hankkeiden avulla. Hankkeita on tukenut Leader PoKo EU:n maaseuturahastosta. Pirkanmaan Leader-ryhmien tuottamalla videolla Katriina Vuorikivi esittelee Rotkoa ja sen tarinoita.