Tervetuloa energiakävelylle Mynämäkeen 23.5. klo 17.30-20!

Haluatko keskustella aurinkosähkön hankinnassa askarruttavista asioista? Miten toimii vesi-ilmalämpöpumppu? Saako yksityinen tai yhdistys tukia energiaremonttiin? Käyttäjien kokemuksia, asiantuntijan vinkkejä, ja keskustelua. Lisäksi hyvää oloa leppoisasta iltakävelystä ja kahvittelusta! Tule mukaan energiseen iltakävelyyn!

Ohjelma:

17.30 Lähtö Mynämäen työväentalolta (Vanha Turuntie 26) kävelemme yhdessä Pse Real Estates oy:lle (Roukkulintie 4), yhtiön hallituksen pj Kalle-Antti Laaksonen on kertomassa aurinkopaneelien asentamisesta ja niiden tuotosta sekä vesi-ilmalämpöpumpun toiminnasta. Paikalla myös Sähkö-Oskarin edustaja.

Paluu työväentalolle

19.00 Energiakeskustelu kahvin ja pullan siivittämänä (työväentalolla)

– Aurinkopaneelijärjestelmät, suunnitelmat ja asennustyö, Sähkö-Oskari

– Pientalon energiaremontti ja taloudelliset tuet, Liisa Harjula, energia-asiantuntija, Valonia

– Tietoisku Leader Ravakan yhdistyksille suunnatuista investoinneista uusiutuvan energian hankintoihin.

Kävelyn lomassa osallistumme Miljoona roskapussia -kampanjaan, ota omat hanskat mukaan, jos haluat olla mukana keräämässä roskat reitin varrelta.

Mynämäen seudun pienkiinteistöyhdistys järjestää 11. kerran energiakävelyn. Energiakävely on Englannista lähtöisin oleva tapahtumamuoto, ja Suomessa ainutlaatuinen mynämäkeläinen ilmiö. Tervetuloa myös muilla paikkakunnilla asuvat!

Lisätietoja:

Mynämäen seudun pienkiinteistöyhdistys,  Lauri Numminen, 040 363 0598, lauri.numminen@lh.mynamaki.fi

Leader Ravakka, Tiina Saaresranta, 044 792 9005, tiina.saaresranta@ravakka.fi