Timo Vaahtoranta on aloittanut Ravakassa ympäristöneuvojana

Timo Vaahtoranta on aloittanut Leader Ravakassa ympäristöneuvojana marraskuussa. Hän työskentelee jatkossa Ympäristö jossa elämme -hankkeessa keskittyen erityisesti vesienhoitoon.  

Vaahtoranta on koulutukseltaan biologi ja erikoistunut ympäristö- ja vesistöasioihin. Hän on työskennellyt aiemmin muun muassa virtavesien ja Itämeren ympäristötoimenpiteiden parissa.

Uusi ympäristöneuvoja keskittyy jatkossa auttamaan alueen yhteisöjä erityisesti vesistöihin liittyvissä asioissa.

– Autan erilaisissa vesien laadun parantamiseen liittyvissä kysymyksissä. Toivon pääseväni tekemään töitä monenlaisten toimijoiden kanssa, hän sanoo.

Helsingistä kotoisin oleva Vaahtoranta on asunut reilu vuoden päivät Laitilassa. Seutu oli hänelle kuitenkin tuttua jo ennestään, sillä hän on viettänyt lapsesta asti aikaa Laitilassa sekä Uudessakaupungissa sukulaisten luona. Luonnossa vapaa-ajallakin paljon liikkuva Vaahtoranta nimeää yhdeksi lempipaikakseen Euran Koskeljärven.

–  Siellä on hieno linnusto,  viitasammakoiden pulputusta ja  hyvät melontamahdollisuudet. Laitilassa on paljon hyviä sienipaikkoja, mutta niitä ei tietysti voi paljastaa, hän naurahtaa.

Tervetuloa Ravakkaan Timo!

 

Ota yhteyttä:
Timo Vaahtoranta
Ympäristöneuvoja
044 7929020
timo.vaahtoranta(@)ravakka.fi