Teemahankkeet

Teemahankkeesta yhdistykset voivat hakea rahoitusta tavanomaisia Leader-hankkeita pienempiin investointeihin ja kehittämistoimiin (tavallisesti 750- 10 000 €). Teemahankkeissa, kuten muissakin Leader-hankkeissa toimien on oltava yleishyödyllisiä ja hankkeen synnytettävä jotain uutta. Tukea ei myönnetä hakijan tavanomaisen toiminnan kustannuksiin.

TILpehööri-teemahankkeesSa lisähaku AUKI 29.6-18.7.2022!

Tilpehööri-teemahankkeen kautta yhdistys voi hakea alahanketta, jossa investoidaan esimerkiksi välineisiin, koneisiin, laitteisiin, kalustoon tai tehdään rakentamista ja korjausta. Hakemukset liitteineen toimitetaan Ravakalle viimeistään 18.7.2022. Ravakan hallitus käsittelee hakemukset elokuun kokouksessaan ja valitsee toteutettavat alahankkeet valintakriteerien perusteella. Hyväksyttyjen hankkeiden toteutus voi alkaa, kun yhteistyösopimus Leader Ravakan kanssa on allekirjoitettu.

Lisähaussa haettavan yksittäisen alahankkeen kustannusarvio saa olla 750-4500 euroa.

Jos sinulla on jotain kysyttävää teemahankkeeseen liittyen, ota yhteyttä! Me autamme aina mielellämme. Huom! Hakemus toimitetaan täydellisenä määräpäivään (18.7.2022) mennessä joko postissa tai sähköpostin liitteenä. Tiedostojen tulee olla skannattu mustavalkoisena
PDF-muodossa.