Maksuttomat reittien kehittämiswebinaarit syyskuussa

Hei sinä reittien kehittämisen parissa työskentelevä! Suomen Maastotiedon ja Ellaren kolmiosaisesta webinaarisarjasta saat hyvät lähtökohdat reittien turvallisuuden, opastuksen ja viestinnän kehittämiseen. Webinaarin pitäjät Jarmo Rinkinen ja Johannes Sipponen avaavat aiheita käytännön kokemusten ja esimerkkien kautta.

Maksuttomat webinaarit ovat suunnattu ulkoilureittien ylläpitäjille, kehittäjille ja markkinoinnista vastaaville. Webinaarien kesto on 30 minuuttia. Ilmoittaudu mukaan yhteen tai useampaan webinaariin!

Turvallisuus 7.9.2021 klo. 9:00-9:30

Reittien kävijämäärät ja merkitys on kasvanut, mutta onko turvallisuus pysynyt kasvussa mukana? Turvallisuus on tekoja, mutta se vaatii ymmärrystä riskiajattelusta. Tässä webinaarissa kerromme miten huomioit turvallisuuden sekä omasta että käyttäjän näkökulmasta.

Webinaari on suunnattu sinulle etenkin, jos:

– Et ole aivan varma, mitä kaikkea ulkoilureittien turvallisuuteen sisältyy
– Haluat saada vinkkejä miten turvallisuutta kehitetään
– Haluat kuulla konkreettisia esimerkkejä turvallisuuden parantamisesta

Opastus 14.9.2021 klo. 9:00-9:30

Reittien opastus on asiakaskokemuksen kannalta yksi tärkeimmistä huomioitavista asioista. Toimivan opastuskokonaisuuden toteuttaminen on helppoa ja kustannustehokasta, kun suunnitteluvaiheessa osataan huomioida oikeat asiat. Tule kuuntelemaan vinkit asiakaslähtöisen opastuksen toteuttamiseen.

Webinaari on suunnattu sinulle etenkin, jos:

– Suunnittelet opastuksen parantamista
– Haluat parantaa reittien informaatiota verkkosivuilla ja maastossa
– Olet kiinnostunut tavoista toteuttaa reittien viitoitusta ja opaskarttoja

Viestintä 21.9.2021 klo. 9:00-9:30

Asiakkaan kannalta reitti on olemassa vasta, kun se saadaan hänen tietoisuuteen. Hyvin toteutettu viestintä antaa kattavat tiedot erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Tässä webinaarissa kerromme millaiset asiat ovat tärkeimpiä reiteistä viestittäessä.

Webinaari on suunnattu sinulle etenkin, jos:

– Et ole aivan varma, mitä kaikkea tulisi huomioida reiteistä viestittäessa
– Olet kiinnostunut hyödyntämään reittejä alueen markkinoinnissa
– Suunnittelet alueen reittien digitaalista esittämistä

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe42K8HTJlNlDUJw5ghy1v-Y5Y0pRPjbdrS7h6IMmRG0s7uWA/viewform