Tekoja NYT! -työpajassa annetaan eväitä arjen ilmasto- ja luontotekoihin 17.3.

Ahdistaako ilmastonmuutos tai luontokato? Oletko huomannut arjessa epäkohdan, johon haluaisit puuttua? Paras tapa päästä ahdistuksesta on muuttaa se toiminnaksi ja toivoksi. Tekoja nyt -työpajassa pohditaan sitä, miten jokainen voi löytää oman tapansa vaikuttaa arjessa. Torstaina 17.3 Rauman Lyseon lukiolla järjestettävän työpajan vetää kirjailija ja media-alan ammattilainen Silja Annila.

Vaikuttavat teot eivät aina vaadi esillä oloa, vaikuttamisen keinoja on laidasta laitaan kaikenlaisille ihmisille. Erityisesti nuorille suunnatussa työpajassa ideoidaan vaikuttavia tekoja ja annetaan rohkeutta sekä vinkkejä niiden toteuttamiseen.

–Työpajassa tekoja voi ideoida yksin, parin kanssa tai pienellä porukalla. Työpajaan saa tulla jo valmiinkin idean kanssa, mutta se ei missään nimessä ole välttämätöntä, kannustaa tilaisuutta järjestävä Tiina Saaresranta Leader Ravakasta.

henkilö punaisessa takissa ja harmaassa huivissa ulkona

Ilmasto- ja luontotekoihin keskittyvän työpajan vetää kirjailija ja media-alan ammattilainen, raumalaislähtöinen Silja Annila. Silja on yksi Tekoja Nyt! Maailmanpelastajan käsikirja tekijöistä.

Tekoja NYT! Työpaja nuorille arjen ilmasto- ja luontoteoista

Aika: Torstaina 17.3. klo 15.00-17.00.
Paikka: Rauman Lyseon lukion auditorio, Urheilukatu 22, Rauma
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 14.3. Ilmoittautuminen työpajaan Rauman lukiossa.  Voit osallistua myös etänä: Ilmoittautuminen etätyöpajaan.

Ohjelma:
15.00 Aloitus & välipala
15.15 Johdanto: näin vaikutat luontoon ja ilmastoon
15.50 Työpajaosuus yksin tai ryhmissä
16.40 Viimeiset vinkit vaikuttamiseen

Tilaisuuden jälkeen osallistujien kesken arvotaan yksi TekojaNYT! Maailmanpelastajan käsikirja ja lisäksi Ravakan nuorisotyöryhmä esittäytyy.

Tilaisuuden järjestävät Leader Ravakan EkoTeko- ja Opportunities for Young People -hankkeet.

Lisätietoja antaa:
Tiina Saaresranta
hankekoordinaattori
044 7929005

tiina.saaresranta@ravakka.fi

 

EkoTeko-hankkeen logo